Arcade Fire: „Varžytis dėl geriausios grupės titulo – ne mūsų būdas”

Arcade Fire” prisipažino, kad nesitiki išlikti grupe „numeris vienas” nei Jungtinėje Karalystėje, nei visame likusiame pasaulyje.

Pernai metais išleistas kanadiečių grupės albumas „The Suburbs” užkėlė kolektyvą į neregėtas populiarumo aukštumas, o didžioji dalis muzikos portalų, leidinių ir televizijų šį darbą „titulavo” geriausiu metų albumu.

„Arcade Fire” lyderis Win’as Butler’is, kalbėdamas su žurnalistais sakė, jog „kur kas lengviau ir paprasčiau yra kristi negu išlaikyti pasiektas aukštumas, todėl tikėti, kad „Arcade Fire” išlaikys tokį populiarumą, kokio pasiekė po „The Suburbs” išleidimo yra naivu. Ir apskritai grupės nariai niekada neturėjo tikslo tapti populiariausia grupe. Tiesiog varžytis dėl ‘geriausios grupės pasaulyje’ – tai britiškas žaidimas, kurio taisyklės tikrai neužkoduotos nei viename iš mūsų grupės narių”.

ManoMUZIKA informuoja, kad „Arcade Fire” albumas „The Suburb” pasiekė perkamiausių albumų sąrašo viršūnę Belgijoje, Kanadoje, Airijoje, Portugalijoje, Norvegijoje, Jungtinėje Karalystėje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *