Blur ir vėl atsikuria?

Panašu, kad kalbos apie birtų super grupės „Blur” atsikūrimą tampa realybe.  Grupės narys Graham’as Coxon’as savo Twiter profilyje vasario 3 dieną paskelbė žinutę, kurioje informavo apie tai, kad grupė „renkasi studijoje, kur greičiausiai įsijung įrašų grotuvą”.

Pasak NME, Coxon’as iš pradžių parašė, o po to ištrynė tokius žodžius: „Išeinu su „Blur” vaikinais į studiją, kur gersim kavą ir galbūt įsijungsim įrašančius prietaisus”.

Kalbas apie galimą „Blur” atsikūrimą pakurstė lapkritį  Damon’o Albarn’o pasakyta frazė, kad „grupės nariai buvo susirinkę ir kalbėjo apie tai, kad sausį arba vasarį visiems susėsti studijoje būtų pakankamai prasminga. Galbūt nedarysime kažko grandioziško, tačiau smulkių idėjų turime jau dabar”.

Albarn’as, kuris praėjusiais metais kartu su „Gorillaz” išleido itin populiarų albumą „Plastic Beach”, grupę „Blur” jau buvo trumpam atkūręs 2009- aisiais, kuomet kolektyvas ne tik surengė kelis didelius pasirodymus, bet ir išleido naują dainą „Fool’s Day”. Todėl sunku vertinti dabartines kalbas, ir daryti išvadas, nes bent jau kol kas – visisškai neaišku ar tai tik dar vienas kolektyvo įnoris sukelti kalbas visuomenėje, ar tikri ir realūs ketinimai grįžti prie vienos didžiausių brit pop grupių muzikos istorijoje veiklos.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *