Kovo pradžioje – solinis Alex’o Turner’io albumas

„Arctic Monkeys” lyderis Alex’as Turneris kovo pradžioje išleis savo solinį albumą.

Darbą, kurį prodiusuos James’as Ford’as iš „Simian Mobile Disco” sudarys kūriniai, pateksiantys į kino filmo „The Submarine” garso takelį. Pasak autoriaus, šiame albume skambėsiančios dainos remsis pianino ir akustinės gitaros garsais, todėl bus absoliuti priešingybė tam, ką žmonės buvo įpratę girdėti „Arctic Monkeys” kūryboje.

Filmas, kuriame skambanti muzika, Alex’o Turner’io soliniame albume bus išleista kovo 14 dieną, jau buvo pristatytas „Sundance” filmų festivalije. Tai kūrinys, kuriame pasakojama istoriją apie penkiolikmetį berniuką, norintį prarasti nekaltybę prieš savo gimtadienį ir bandantį sustabdyti savo tėvų skyrybas.

ManoMUZIKA informuoja, kad šiuo metu Los Andžele grupė „Arctic Monkeys” dirba prie savo naujojo albumo, kuris turėtų pasirodyti pavasario pabaigoje. Tai bus ketvirtasis grupės darbas. Paskutinysis albumas „Humbug” – dienos šviesą išvydo 2009- ųjų rugpjūtį. Airijoje, Didžkiojoje Britanijoje ir Prancūzijoje jis užkopė ant pirmosios perkamiausių šių šalių albumų topo vietos, o Australijoje ir Olandijoje buvo antras.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *