Naujiena: The Airborne Toxic – Changing

Amerikiečių roko grupė „The Airborne Toxic Event” pristatė naują dainą iš netrukus pasirodysiančio antrojo studijinio grupės albumo. Naujausiu grupės singlu tapo kūrinys „Changing”.

Grupės nariai, savo internetinėje svetainėje kalbėdami apie naujausią dainą teigė, kad pirmasis „darbinis” jos pavadinimas buvo „Something You Own”, tačiau „Changing”, atsiradęs vėliau, kur kas geriau atspindėjo kūrinio nuotaika. Anot grupės lyderio ir dainų autoriaus Mikel’io Jollett’o, tai daina apie konfliktą, pasipriešinimą ir pokyčius.

Nesiveliant į didesnes diskusijas, galima tik pasakyti, kad „Changing” nepretenduoja tapti depresijos himnu besiskiriantiems žmonėms, kaip, kad tai atsitiko su balade „Sometime Around Midnight”. Lygiai taip pat, „Changing” neturi tokio stipraus emocinio pagrindo, kaip kad turėjo pavyzdžiui „Happiness is Overrated”. Tačiau bet kuriuo atveju, tai daina, telpanti ir į standartinės amerikietiško roko dainos rėmus, ir pranokstanti primityvią lengvo amerikietiško roko „keturių akordų” kūrinio koncepciją. Tad tiems, kas mėgo „The Airborne Toxic Event” anksčiau, kūrinys garantuoja geros emocijos dozę, na o tiems, kas šio kolektyvo dar nepažįsta, daina bent jau turėtų tikrai nekelti šleikštulio: paprasta, lengva, „kabinanti” ir miela ausiai.

ManoMUZIKA primena, kad nuo 2008 – ųjų metų balandžio, kuomet „THE AIRBORNE TOXIC EVENT” išleido savo debiutinį albumą, kolektyvas užsiėmė koncertine veikla, o praėjusių metų rudenį išleido koncertinį DVD „All I Ever Wanted: Live From Walt Disney Concert Hall”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *