The Who lyderis: „Liam’as – mielas žmogus”

Britų roko grupės „The Who” lyderis Roger’is Daltrey pareiškė, kad Liam’as Gallagher’is – labai mielas vaikinas.

Tai buvo kultinės britų muzikos figūros ištarti žodžiai Anglijos radijo stoties „Absolute Radio” eteryje. Paklaustas apie naująją grupę „Beady Eye” ir jos lyderį – išsiskyrusios grupės „Oasis” vokalistą Liam’ą Gallagher’į, Daltrey teigė, kad „nepaisant to, jog iš šono atrodo, kad Liamas – sunkus žmogus, iš tiesų jis – linksmas ir mielas vaikinas”.

Kalbėdamas apie savo asmeninę patirtį ir santykį su Gallagher’iu, „The Who” lyderis tiesioginiame eteryje sakė: „jūs nežinote ką reiškia dirbti vienoje grupėje su tokiais žmonėmis Keith’as Moon ar Pete’as Townshed’as (red. past – abu grupės „The Who” nariai). Tiesiog padirbus kartu su jais supranti, kad visi kiti – labai paprasti žmonės. Liam’as – labai talentingas vyrukas, turintis puikų humoro jausmą. Beje, jis – kur kas protingesnis nei žmonės įsivaizduoja. Mano akimis Liamas – natūraliausia roko žvaigždė ir labai „tikra” asmenybė”

ManoMUZIKA primena, kad naujausias Liam’o Gallagher’io grupės „Beady Eye” albumas „Different Gear, Still Speeding” kompaktinio disko ir vinilo pavidalu pasirodys vasario 28 d.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *