White Stripes pranešė apie grupės išsiskyrimą

Amerikiečių roko duetas „The White Stripes” pranešė apie grupės veiklos pabaigą. Duetą, kuris per savo karjerą išleido 6 studijinius albumus, sudarė buvę sutuoktiniai Jack’as ir Megan White. Pasaulyje itin populiarūs jie tapo išleidę kūrinį „Seven Nation Army”, kurio pagrindinį motyvą aistruoliai ir dabar dažnai dainuoja futbolo rungtynėse.

Išplatintoje žinutėje savo fanams grupė teigė, jog „yra begalė išsiskyrimo priežasčių, tačiau pati svarbiausia – tai noras išsaugoti tai, kas grupėje buvo gražaus ir ypatingo. Nuo šiol „White Stripes” nebepriklauso Meg ir Jack’ui. „White Stripes” priklauso jums ir jūs su ja galite daryti viską, ką tik norite. Meno ir muzikos grožis slypi tame, kad jis, jeigu tik žmonės to nori, gali gyvuoti amžinai, todėl ačiū visiems, kas juo dalinasi. Esame nuoširdžiai dėkingi už paramą, kurią visada jautėme iš savo gerbėjų”.

ManoMUZIKA primena, kad grupė „White Stripes” per savo karjerą net keturis kartus buvo nominuota „Brit Awards” apdovanojimams gauti, iš kurių 2004 metais paskelbta laimėtoja „Geriausios tarptautinės grupės” kategorijoje. Duetas taip pat laimėjo 5 „Grammy”, 5 „MTV Video Music”, po vieną „MTV Europe Music”, „Meteor Music” ir „Shockwave NME Awards” statulėlę bei kitus apdovanojimus.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *