Spaudos mintys po pirmojo Beady Eye koncerto

Kovo 3 dieną grupė „Beady Eye” surengė pirmąjį savo koncertą.

Kolektyvo, kurio branduolį sudaro grupės „Oasis” nariai, išskyrus Noel’į Gallagher’į, pasirodymo apžvalgos pasirodė didžiausiuose Jungtinės Karalystės leidiniuose, o pats renginys buvo sutiktas labai pozityviai.

Grupė, kurios lyderis yra Noel’is Gallagher’is, kaip ir žadėjo, koncerte negrojo nei vienos ankstesnės savo kolektyvo dainos, o renginys apsiribojo daugausia kūriniais, įtrauktais į prieš savaitę pasirodžiusį albumą „Different Gear, Still Speeding”.

„The Guardian” pabrėžė išskirtinę „Beady Eye” energiją ant scenos, tačiau apgailestavo, kad ne visi kūriniai yra taip pat energingi.

Tuo tarpu „The Independent” atkreipė dėmesį į tai, kad kolektyvas, lyginant jį su paskutiniais „Oasis” koncertų metais,  atrodė labai „šviežias” 

Aprašydamas Liam’o Gallagher’io grupės pasirodymą Škotų leidinys „The Herald Scotland” atkreipė dėmesį į tai, kad „britų rokeriai buvo sutikti tarytum ilgą laiką pradingę broliai. O kūriniai „The Roller” ir „For Anyone” buvo tikri koncerto šviesuliai”.

Kovo 4 įvyko dar vienas kolektyvo pasirodymas, o jau netrukus grupė leisis į ilgas koncertines gastroles, kurių metu apsilankys ir keliuose didžiausiuose vasaros muzikos festivaliuose.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *