Naujam Arctic Monkeys albumui didžiausią įtaką padarė Nick Cave, Leonard Cohen ir David Bowie

Netrukus ketvirtąjį studijinį darbą išleisiantys britų rokeriai „Arctic Monkeys„, kalbėdami su „NME” atskleidė vardus muzikantų, padariusių didžiausią įtaką jų naujam studijiniam darbui „Suck It & See”.

„Norėjau parašyti gerą dainą, todėl klausiausi Nick Cave, Leonard Cohen, David Bowie ir John Cale. Tada natūraliai kilo ir muzikinės idėjos, kurias, perleidę per grupės filtrą, ir pradėjome įrašinėti. Žinoma, buvo ir kitų įkvėpimo šaltinių, tačiau minėtieji atlikėjai buvo patys pagrindiniai”. – taip apie „Suck It & See” mūzas kalbėjo grupės lyderis Alex’as Turner’is.

Tame pačiame interviu, „Arctic Monkeys” būgnininkas Matt’as Helders’as juokaudamas diskutavo apie savo solo partijos atlikimą kūrinyje „Brick By Brick”: „tiesą sakant buvo gera patirtis ne tik groti, bet ir dainuoti solo. Man patiko visi komentarai, kuriuos aš išgirdau apie savo dainavimą”. Kai žurnalistas paprašė įvardinti labiausiai atmintyje išlikusią repliką, Helders’as šyptelėjo: „Tu dainuoji kaip varna. Nežinau ar tai buvo komplimentas, tačiau aš jį priėmiau būtent taip”.

ManoMUZIKA primena, kad ne kartą čia minėtų „Arctic Monkeys” ketvirtasis albumas „Suck It & See” parduotuvi7 lentynose tur4t7 pasirodyti birželio 7 dieną.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *