Nick Mason: Pink Floyd suprato, kad gerbėjai nori mūsų atsikūrimo

Kultinės grupės „Pink Floyd” narys Nick’as Mason’as prisipažino, jog visi kolektyvo nariai tikrai žino apie tai, kad gerbėjai labai laukia ‘pinkų’ atsikūrimo.

Gandus apie galimą grupės atsikūrimą paskatino gegužės mėnesį Londone įvykęs Roger’io Waters’o koncertas, kurio pabaigoje prie legendinio atlikėjo prisijungė „Pink Floyd” nariai David’as Gilmour’as ir Nick’as Mason’as. Trijulė kartu atliko kelis legendinius super grupės kūrinius.

Kalbėdamas su „Billboard”, Mason’as sakė, kad „tas vakaras buvo nuostabus ir jis tikisi, kad „Pink Floyd” vėl gros kartu”.

„Kol kas neturime jokių planų. Nei ilgalaikių, nei trumpalaikių. Jeigu klausiate manęs, galiu visai atvirai prisipažinti, kad norėčiau vėl groti kartu”. – kalbėjo Mason’as. „Visi esame atviri pasiūlymams. Tačiau tam, kad įvyktų tai, ko laukia mūsų gerbėjai, reikia suvokti, kad mūsų bendra veikla bus vaisingesnė ir prasmingesnė nei veikimas po vieną”. – pridėjo muzikantas.

Užbaigdamas pokalbį, legendinės britų grupės narys suteikė vilčių: „Nereikia pamiršti, kad mes senstame. O sendami daug labiau vertiname savo gerbėjų troškimą mus ir vėl ant scenos išvysti kartu. Tad kol kas tiesiog palaukime ir pažiūrėkime kas bus”.

Beje, ManoMUZIKA primena, kad grupės narys Roger’is Waters’as anksčiau yra sakęs, jog nenorėtų, kad „Pink Floyd” atsikurtų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *