Feist ruošia naują albumą?

1999 metais solinę karjerą pradėjusi Kanados atlikėja Leslie Feist, didžiausio tarptautinio pripažinimo susilaukė 2007 metais. Tai buvo lūžio taškas jos karjeroje, mat pasirodęs muzikantės albumas „The Reminder” ne tik sulaukė puikių kritikų įvertinimų, buvo klausomas ir perkamas visame pasaulyje, bet ir metų pabaigoje sudarytuose didžiausiuosių muzikinių leidinių sudarytuose metiniuose topuose puikavosi itin aukštose pozicijose.

Supratusi, kad paklausa jos muzikai jau yra sukurta, Feist nutilo ir „muzikaliai”, kaip solo atlikėja, užsitvėrė tylos siena net ketveriems metams (tiesa, buvo vienas kitas „išstojimas”, kaip kad pavyzdžiui drauge su amerikiečių grupe „Wilco” atlikta daina „You And I”).

2009- aisiais metais  Feist sėkmingai grįžo į savo buvusią grupę „Broken Social Scene” ir atrodė, kad svajonės artimiausiu metu išgirsti naujus atlikėjos solinius darbus liks neišsipildžiusios.

Tačiau, pasirodo, laukti buvo verta…

Šių metų pradžioje „Greenhouse Studios” savo profilyje facebook’e patalpino žinutę: „Šiuo metu mūsų studijoje lankosi Feist. O jos naujas albumas skamba nuostabiai”. Ši frazė suteikė peno gandams apie tai, kad šilkinio balso savininkė ir barokinio/indie pop muzikos kūrėja savo gerbėjams tikrai kažką ruošia.

Vakar, jau savo internetinėje svetainėje, Kanados dievaitė patalpino keistą filmuką, kuris, kaip manoma yra jos naujojo albumo išankstinė reklama. Savo profilyje twitteryje Feist parašė: „netrukus bus daugiau” ir tai tik dar labiau pakurstė kalbas apie net ketverius metus laukiamo muzikantės albumo pasirodymą.

ManoMUZIKA taip pat prisideda prie minios, laukiančios naujausio Feist albumo ir vasarai judant antrosios pusės link gali drąsiai pripažinti:  naujas kanadietės įrašas jau dabar pabrauktas kaip dar vienas šiemetinis „must have” darbas.

Apačioje – minėtas filmukas iš atlikėjos svetainės. Viršuje – Feist ir „Wilco” kūrinio „You And I” gyvas atlikimas

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *