Andy Bell: Noelio Gallagherio kalbos apie Oasis išsiskyrimą yra visiškas melas

Oasis (nuotr. NME)

Buvęs „Oasis” narys (dabar grojantis grupėje „Beady Eye„) Andy Bellas paneigė Noelio Gallagherio teiginius apie legendinės britpopo grupės išsiskyrimą.

Noelis yra sakęs, kad „Oasis” liepto galą priėjo tada, kai jo brolis Liamas ne tik dėl pagirių buvo priverstas atšaukti grupės pasirodymą „V” festivalyje 2009 metais, bet ir vertė Noelį „Oasis” turo metu reklamuoti savo drabužių liniją „Pretty Green”.

Dienraščiui „Japan Times” paprašius pakomentuoti Noelio teiginius apie „Oasis” išsiskyrimą, Bellas atsakė: „Paistalai. Jis melavo labai daug dalykų. Teiginys apie „Pretty Green” – absoliuti nesąmonė. Faktas apie išgalvotą laringitą „V” festivalyje – kliedesiai. Tiesą sakant, nenustebčiau jei Noelis pats įtikėjo, jog tai tiesa. Neįsivaizduoju kas vyksta jo galvoje, tačiau žinodamas jį tikrai niekuo nebesistebiu. Tiesiog toks jau jis yra. Žinau kaip Noelis „sukasi” spaudos vandenyse. Puikiai matau, kaip jis naudoja žiniasklaidą savo tikslams pasiekti. Tačiau interviu ir media kanalai – tai antraeilis mūsų reikalas. Tai – Noelio gyevnimas”.

„Galų gale, tame kambaryje, kai įvyko išsiskyrimas, Noelis buvo ne vienas. Kartu buvome tryse – jis, aš ir Liamas. Todėl galiu patikinti, kad jokios kalbos apie „Pretty Green” tikrai nebuvo. Nebenoriu pilti žibalo į ugnį, tačiau, kaip matote, išsiskyrus „Oasis”, liko ta pati sudėtis be Noelio. Dirbame su tais pačiais vadybininkais, keliaujame kartu su tais pačiais žmonėmis. Tačiau, kad ir kas benutiktų, nelinkiu jam nieko blogo ir noriu, kad jis būtų laimingas”. – tęsė Bellas.

Beje, muzikantas tame pačiame interviu pasakojo, kad po grupės „Oasis” iširimo buvo labai greitai nuspręsta ir toliau groti kartu: „Grįžome į viešbutį, nusipirkome alaus, susėdome ir pradėjome šnekėti. Nė akimirkos neabejojome, kad ir toliau turime groti kartu. Nusprendėme, kad tikrai nenustosime muzikuoti vien tik dėl to, kad išėjo Noelis”.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *