Selah Sue – Raggamuffin (acoustic)

Selah Sue (nuotr. iš www.selahsue.com)

Selah Sue yra 22 metų atlikėja iš Belgijos. Kaip teigia pati Selah, muzikante ji lyg ir neturėjo tapti – niekas iš šeimos muzika nesidomėjo, o pati Sue vaikystėje svajojo tapti balerina ir nuo 6 metų iki 12 lankė baletą.

Situacija pasikeitė, kai būdama 15 metų  Selah paėmė į rankas gitarą ir ėmė lieti viduj susikaupusias emocijas. Paauglystės nerimas virto soul, funk bei reggae melodijomis, kurioms įtaką padarė  Lauryn Hill, Erykah Badu bei Bobas Marley.

Nors atlikėja ir toliau dainavo tarsi „sau“, nesistengdama kurti muzikinės karjeros, bandomosios Sue įrašų versijos netruko pasklisti iš rankų ir rankas. Tuomet vos per du metus Selah įgyvendino ne vieno atlikėjo svajones: ją pastebėjo leidybinė kompanija „Because Music“, Nneka ėmėsi prodiusuoti jos debiutinį albumą, Cee – Lo Green įrašė duetą „Please“, o Princas pasiūlė „apšildyti“ jį viename iš pasirodymų.

Ilgai lauktas ir daug vilčių teikiantis atlikėjos debiutinis studijinis pilnas įrašas pavadinimu „Selah Sue“ pasirodė šių metų kovą.

Na, o viršuje esanti daina yra viena iš seniausių Selah sukurtų kūrinių, kuris, kaip teigia pati atlikėja, geriausiai ją atspindi. ManoMUZIKAI kur kas mielesnė yra akustinė, ne studijinė versija, todėl nepažįstantiems jaunojo talento pirmąjį įspūdį siūlom susidaryti būtent iš viršuje esančio „Raggamuffin“.

2 Komentarai apie “Selah Sue – Raggamuffin (acoustic)

  1. Saulius says:

    Labai geras:) Kažkodėl prisiminiau 5nizza;)

  2. U. says:

    turi Sue kažką labai stipraus savy, turi:) Naujausias jos paviešintas live: http://www.youtube.com/watch?v=4r7gbmo-1Fs

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *