Metallica ir Lou Reed pristato pirmą bendrą kūrinį

Bendro Lou Reed ir "Metallica" albumo "Lulu" viršelis

Dar vasaros pradžioje paskelbę apie netikėtą bendrą albumą atlikėjas Lou Reedas ir grupė „Metallica“ vakar pasidalino pirmuoju savo kartu įrašytu kūriniu. Daina, kuri pateks į spalio 31 dieną Europoje pasirodysiantį albumą „Lulu“ vadinasi „The View“. Tiesa, kol kas nei Lou Reedo, nei „Metallica“ atstovai nepatvirtino, jog šis kūrinys taps visą diską reprezentuojančiu pirmuoju singlu.

Tiek sunkiojo roko atstovai, tiek legendinis milijonus albumų pardavęs atlikėjas susipažino koncerto, kuomet muzikantai dalinosi viena scena, metu. Kalbos apie roko mohikanų bendradarbiavimą įgavo pagreitį tada, kai Lou Reedas grupės „Metallica“ lyderiui Jamesui Hetfieldui atsiuntė naujo albumo dainų tekstus, kurie, yra paremti Vokiečių dramaturgo Franko Wedekindo 1913 metų istorija apie nelaimingos šokėjos gyvenimą.

Beje, manoMUZIKA primena, kad visai neseniai vienas laukiamiausių šių metų duetų pristatė ir ypatingai daug diskusijų visuomenėje sukėlusį savo būsimo albumo viršelį, kurį publikuoti atsisakė nemažai leidinių ir naujienų portalų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *