NAUJIENA: Korallreven – As Young As Yesterday (Feat. Victoria Bergsman)

Korallreven (nuotr. iš last.fm)

Korallreven yra pusiau elektroninę chillwave muziką grojantis duetas iš Švedijos. Pusiau elektroninę, nes jų kūriniuose aiškiai girdisi ir akustiniai instrumentai, kurie bendram skambesiui suteikia kažkokį nuostabų tikrumo pojūtį.

Duetą sudaro Marcus Joonsas ir Daniel Tjäderis, du švedai, kurie kurti muziką pradėjo po kelionių po pietines ramiojo vandenyno salas, o tiksliau – Samoa salą. Kaip teigia pats Marcus, vieną dieną begulinėdamas po palme jis tiesiog suprato, kokią svajoja girdėti šiuolaikinę pop muziką: dvasišką kaip Samoa bažnyčių chorų skambesys, hipnotizuojančią kaip tropinės gamtos grožis ir svarbiausia – tokią, kad jaustumeisi pasiekęs katarsio būseną.

Galiausiai visos šios svajos, padedant „The Radio Dept” klavišininkui Daniel, pradėjo rutuliotis į debiutinį, tikrai paprastai pavadintą albumą „An Album by Korallreven„, kuris pasirodys jau lapkričio 15 dieną.

Viršuje – pirmasis albumo singlas „As Young As Yesterday”, kuriame taip pat girdite ir vokalistės Victoria Bergsman (žinomos eksperimentinės muzikos atlikėjos pseudonimu „Taken by Trees„) balsą.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *