Noelis Gallagheris: tikiuosi, kad nesutarimai su Liamu baigsis

Noelis Gallagheris (nuotr. Adrian Dennis/Getty Images)

Po „Oasis” išsiskyrimo manoMUZIKA apie brolių Gallagherių ginčus ir žibalo pylimą į vienas kito ugnį rašė ypatingai daug. Vis galvojome apie tai, kad reikėtų braukti rimtą brūkšnį ir puikiai viešuosius ryšius įvaldžiusių brolių ginčą mesti į šalį. Tačiau ir šįkart pasiduodam komunikacijos įtaigai bei dalinamės žiniomis iš „brolių bokso ringo”, kuriame, kiek netikėtai,pakvipo bent jau vienpusėmis paliaubomis.

Noelis Gallagheris neseniai, kalbėdamas su „Grantland”, prisipažino, tikintis, kad kada nors nesutarimai su broliu Liamu baigsis. Tiesa, čia pat neseniai solinę karjerą pradėjas muzikantas atskleidė nematantis jokių galimybių, kad jiedu susitaikys iki Kalėdų.

„Mes niekada neleisdavom savo laisvalaikio su Noeliu. Visas laikas, kurį leisdavom kartu, tebuvo grupėje „Oasis”. Žinau, kad kažkada su juo turėsiu vėl atsidurti vienoje erdvėje. Tikiuosi, kad laikas užgydys kai kurias žaizdas. Tačiau tikrai žinau, kad to nebus iki Kalėdų”. – sakė Noelis Gallagheris, spalio 17 dieną išleisiantis savo debiutinį solinį albumą.

Paklaustas apie „Oasis” eros pabaigą, Noelis akcentavo tai, kad jo brolis turėtų prisiimti atsakomybę už viešumoje pasakytus žodžius ir įtampos kurstymą grupės viduje. Muzikantas teigė, jog jam paprasčiausiai pabodo gyventi pyktyje, todėl jis ir nusprendė palikti kolektyvą.

„Mes turėjome skirtingus požiūrius: aš visą laiką galvojau, kad svarbiausias dalykas yra muzika. Tuo tarpu Liamui svarbiausia buvo chaosas”. – prisipažino naujojo kolektyvo „Noel Gallagher’s High Flying Birds” siela.

 

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *