Sinead O’Connor paneigė gandus apie galimą savižudybę

Sinead O'Connor

Atlikėja Sinead O’Connor vakar savo gerbėjams parašė atvirą laišką, kuriuo patikino neketinanti nusižudyti.

Kalbas apie galimą atlikėjos savižudybę paskatino jos socialiniame profilyje „Twitter” atsiradusios žinutės, kuriose muzikantė vylėsi, kad „savižudybė ją pribaigs“ ir klausė bičiulių patarimų, kaip tai padaryti, kad vaikai nerastų jos negyvos.

Komentuodama savo ankstesnius pasisakymus, O’Connor teigė, kad tai buvo ne grasinimai, o pagalbos šauksmas: „Visiškai nesigailiu, kad tai parašiau. Mano žinutės buvo savotiškas pagalbos šauksmas. O svarbiausia yra tai, kad šauksmas buvo išgirstas. Man negėda prisipažinti, kad dėl kai kurių asmenų elgesio su manimi, esu paglavojusi apie savižudybę. Nė kiek nesiskiriu nuo kitų, o tokios mintys gali apnikti kiekvieną žmogų”.

Tame pačiame laiške daininkė paskatino visus tuos, kurie galvoja apie savižudybę, taip pat kaip ir ji, nebijoti to pripažinti ir prašyti kitų pagalbos.

ManoMUZIKA primena, kad prieš 11 metų daininkė yra bandžiusi nusižudyti. Tiesa, šįkart komentuodama minčių apie savižudybę priežastis, hito „Nothing Compares To You” autorė prisipažino, jog ji vis dar negali susitaikyti su mintimi apie neseniai įvykusias skyrybas su savo buvusiu vyru Steveu Cooney

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *