The Drums: Kings Of Leon turėtų išsiskirti

"The Drums" (nuotr. grupės archyvo)

Indie pop grupės „The Drums” lyderis Jonathanas Pierce paragino savo kolegas iš „Kings Of Leon” greičiau išsiskirti.

„Manau, kad „Kings Of Leon” turėtų išsiskirti ir nustoti kurti muziką. Kol kas jie apskritai nėra įrašę dainos, kuri mane bent jau kažkiek sudomintų. Jei atvirai, manau, kad Britney Spears nauja daina yra kur kas geresnė nei „Kings Of Leon” kūryba. Jos dainos bent jau skamba kaip kokybiška ir dėmesio verta pop muzika”. – taip savo nuomonę apie praėjusiais metais naują albumą „Come Around Sundown” išleidusius rokerius kalbėjo „The Drums” lyderis.

„Grupė „Kings Of Leon” – neįdomūs labai amerikietiško roko atstovai, o jų daina „Sex On Fire” yra vienas prasčiausių mano gyvenime girdėtų kurinių”. – teigė Pierceas, kalbėdamas su clickmusic.com ir čia pat pridūrė manantis, jog vis dėlto grupės bosistas ir pagalbinis vokalistas Jaredas Followilas yra šaunus vyrukas.

„Galiu visiškai atvirai pripažinti, kad Jaredas – labai mielas vyrukas. Beje, jis yra kur kas protingesnis nei atrodo. Esu tikras, kad jam tikrai nepatinka ta muzika, kurią groja „Kings Of Leon”. Ne kartą su juo bendravau ir žinau, kad Jaredas turi puikų muzikinį skonį – t.y. jam patinka nuostabi muzika, jis klauso puikių grupių kūrybos. Manau, kad į „Kings Of Leon” jis žiūri tiesiog kaip į paprastą pinigus garantuojantį darbą”.

ManoMUZIKA primena, kad toks „The Drums” pareiškimas pasirodė po to, kai prieš savaitę buvo atšaukti keli suplanuoti grupės „Kings Of Leon” koncertai JAV.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *