Keep Shelly In Athens – Lazy Noon

"Keep Shelly in Athens" albumo "Our Own Dream" viršelis

Kai graikiškas pavadinimas tik paliudija apie kolektyvo kilme, tampa akivaizdu, kad saulė, jūra ir lounge stilius šios muzikos kūrėjų kraujyje yra tiesiog įgimtas.

Keep Shelly In Athens” – tai graikų duetas, kurį dar sausio mėnesį britiškasis „The Guardian” buvo paskelbęs savaitės grupe. Stebėtis tikrai nėra kuo, mat niūriomis žiemomis pasižymintys britai šildytis gali arba gerdami viskį, arba klausydamiesi karštos muzikos. Kad „Keep Shelly In Athens” muzika šildo netrukome įsitikinti ir mes, sekmadienio vakarą sklaidydami tiek populiarius, tiek ir mažiau žinomus muzikinius tinklaraščius, kurių dėka, ant „dėmesio vinies” radome pakabintą grupės dainą „Lazy Noon”.

Jūros ir besileidžiančios saulės garsais pripildytas kūrinys niūrų lietuvį sekmadienio vakarą gal ir galį įvaryti į dar didesnę depresiją (mat kalendorius ir sinotptikai, norime to ar ne, žada ne pačią smagiausią artimiausią ateitį), tačiau tiems, kas negali gyventi be lengvo ir svajingo lounge garso, daina turėtų visai patikti.

Taigi manoMUZIKA siūlo šviežią „Keep Shelly In Athens” dainą „Lazy Noon” iš lapkričio 5 dieną pasirodysiančio grupės albumo „Our Own Dream”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *