Noelis Gallagheris atmetė brolio pasiūlymą 2015 metais atkurti Oasis

Noelis Gallagheris (nuotr. Dean Chalkley/NME)

Noelis Gallagheris atmetė savo brolio kvietimą 2015 metais atkurti grupę „Oasis„.

Šiandien BBC Newsbeat Noelis pasakė, kad kultinio legendinės grupės albumo „What’s The Story Morning Glory” pasirodymo dvidešimtmetį Liamas švęs be jo.

„Jis turi mano leidimą groti „Oasis” dainas. Man visiškai nesvarbu, tad jeigu jis nori jas atlikti – tegul atlieka. Aš grupę palikau dėl tam tikrų priežasčių, kurios vis dar gyvos”. – kalbėjo su debiutiniu albumo „Noel Gallagher’s High Flying Birds” britų perkamiausių albumų topo viršūnėje sekmadienį debiutavęs muzikantas.

Kiek anksčiau, kalbėdamas su „The Rolling Stone”, grupės „Beady Eye” lyderis Liamas Gallagheris sakė: „2015 metais albumui „What’s The Story Morning Glory” sukaks 20 metų. Manau, kad tada galėsime visus ginčus ir nesutarimus atidėti į šalį ir vėl sugroti kartu. Bent jau aš tam tikrai pasiryžčiau. Tačiau šiuo atveju reikia abipusio pasiryžimo ir pagarbos. <…> Manau, kad jis (aut. past. – Noelis Gallagheris) turėtų iš pradžių pakoncertuoti kaip solo atlikėjas tam, kad suprastų, jog be brolio jis negali tiek, kiek kartu. Jei šis planas neišdegs – man vis vien. Esu laimingas ir su savo dabartine grupe „Beady Eye”.”

Po šiandienos pareiškimų vos prieš savaitę užgimusi viltis pamatyti „Oasis”, ateityje grojančius kartu, panašu ir vėl ima blėsti.

Viršuje – vienas iš legendinio „Oasis” albumo „What’s the Story Morning Glory” kūriniu. Daina „Don’t Look Back In Anger”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *