Noelis Gallagheris ir Damonas Albarnas užkasė karo kirvį

Noelis Gallagheris (nuotr. Dean Chalkley/NME)

Panašu, jog tai, apie ką ilgą laiką svajojo kultinių britpopo grupių gerbėjai įvyko. Buvęs grupės „Oasis” narys Noelis Gallagheris prisipažino, jog po susitikimo viename klube su „Blur” siela Damonu Albarnu, ne tik pasisveikino ir „persimetė” keliais žodžiais bet ir nuėjo prie baro ir kartu išlenkė po bokalą alaus.

Grupių vaidai, kėlė didžiulį susidomėjimą ne tik muzikos mylėtojų, bet ir žiniasklaidos atstovų gretose. Bemaž 15 metų trukę ginčai su skambiais pareiškimais aiškinantis kurie geresni – „Blur” ar „Oasis”, regis priėjo liepto galą.

Kalbėdamas su „Shortlist” reporteriu, Noelis prisipažino jog būdamas klube tiesiog susidūrė akis į akį su Damonu Albarnu: „Buvau klube, kur netyčia susidūriau su Damonu. Abu tuo pačiu išstenėjom tik sumautą „po velnių….”, tačiau po to Albarnas pakvietė mane išgerti alaus. Susėdome ir pradėjome kalbėti apie tai, kas buvo pastaruosius 15 metų. Jis, kad ir kaip bebūtų, pasakė: „Žinai Noeli, tai buvo nuostabūs metai”. Su tuo aš nesutikti, žinoma, negalėjau”.

Beje, to paties pokalbio metu, Gallagheris prisipažino, kad jeigu jam, po „Oasis” išsiskyrimo, būtų pasiūlę prisijungti prie „Kasabian„, jis nedvejodamas būtų priėmęs tokį pasiūlymą.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *