Po 7 metų pertraukos su nauju albumu sugrįžta Leonardas Cohenas?

Leonardas Cohenas (nuotr. Clara Molden)

Legendinis Kanados atlikėjas Leonardas Cohenas po septynerių metų pertraukos sugrįžo į studiją ir pradėjo naujojo albumo įrašus. Tai vakar BBC News patvirtino muzikanto sūnus Adamas Cohenas.

Dar šiemet savo solinį albumą „Like A Man” išleidęs Adamas, prieš kurį laiką yra prisipažinęs, kad su tėčiu studijoje „konsultuojasi” dėl kai kurių muzikinių skambesių. Vakar paaiškėjo, kad kalba ėjo būtent apie naują legendinio atlikėjo muziką, kuri, kaip tikimasi, pasirodys po ilgos muzikinės tylos (aut. past. paskutinį studijinį albumą, kuris vadinosi „Dear Heather”, muzikos legenda išleido dar 2004 metais).

Nors Leonardo Coheno leidybinė kompanija „Sony”, komentuodama šiuos gandus, tegė neturinti jokios informacijos apie septynerius metus laukiamą hito „In My Secret Life” kūrėjo naują diską, muzikanto sūnus sakė: „Manęs paprašė pasakyti savo nuomonę apie kai kuriuos įrašus. Buvau labai laimingas ne tik dėl to, kad tėtis klausė mano patarimų, bet ir dėl to, kad turėjau progos išgirsti naują muziką”.

Beje, jaunasis tėčio pėdomis sekantis Adamas, paneigė visas galimas kalbas apie bendrą jo ir Leonardo Coheno projektą: „mes nuolat „bendradarbiaujame”, tačiau tai darome „privačioje” erdvėje. Viešoje erdvėje jam mano pagalbos tikrai nereikia”.

ManoMUZIKA.lt primena, kad legendinis 77 metų atlikėjas iki šiol yra išleidęs 11 studijinių albumų. Per savo gyvenimą muzikantas ne tik buvo nominuotas ir apdovanotas galybe įvairių apdovanojimų, bet ir parašė kelias tarptautinį pripažinimą pelniusias knygas .

Viršuje siūlome pasižiūrėti gyvai atliekamą legendinę Leonardo Coheno dainą „Hallelujah”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *