Skirstosi grupė Gorillaz?

Grupės "Gorillaz" animaciniai herojai

Jau antrą mėnesį iš eilės pasigirsta gandai apie vienos unikaliausių pastarojo dešimtmečio grupės „Gorillaz” išsiskirstymą. Šįkart animacinis kolektyvo lyderis Murdocas savo Twitter profilyje patalpino žinutę, kurioje taip pat nedviprasmiškai užsimenama apie puikų albumą „Plastic Beach” praėjusiais metais išleidusios britų super grupės pabaigą.

„Grupei „Gorillaz” jau dešimt metų (ang. TEN – aut. past.) Kas slepiasi po raidėmis T.E.N? The End is Night (liet. pabaiga yra naktis).” – tokio įrašu buvo „papuoštas” jau dešimtmetį skaičiuojančio kolektyvo socialinio tinklalapio profilis.

Beje, tai jau antras pareiškimas vienaip ar kitaip susijęs su galimu „Gorillaz” veiklos nutraukimu. Rugsėjo pradžioje apie tai nedviprasmiškai užsiminė grupės lyderis Damonas Albarnas. Vienu didžiausių Jungtinės Karalystės genijumi vadinamas grupių „Gorillaz” ir „Blur” įkūrėjas teigė, kad jis labai norėtų sukurti savo solinį albumą, kuris būtų visiškai nesusijęs su jokia iki šiol sukurta Albarno grupe.

manoMUZIKA primena, kad su „Gorillaz” Damonas Albarnas išleido tris studijinius albumus (neskaičiuojant įrašo „The Fall”, įrašyto vieno kompiuterinio prietaiso dėka), kurių visi susilaukė ypatingai palankaus kritikų įvertinimo. Paskutinis animacinio kolektyvo darbas „Plastic Beach” dienos šviesą išvydo praėjusiais metais.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *