Florence And The Machine pasidalino savo antrojo albumo sukūrimo užkulisių video medžiaga

Florence Welch (nuotr. Florence And The Machine archyvo)

Grupė „Florence And The Machine„, neseniai išleidusi savo antrą studijinį albumą „Ceremonials”, pasidalino šio disko sukūrimo užkulisių vaizdo medžiaga.  Beveik dešimties minučių video klipe unikalios britų grupės gerbėjai galės išvysti tiek kolektyvo lyderės Florence Welch, tiek naujojo įrašo prodiuserio Paulo Epwortho mintis apie „Ceremonials”, vaizdus iš legendinės studijos „Abbey Roads” (kurioje ir buvo įrašinėjamas darbas) ir dar daugiau dėmesio vertų kadrų. Visą video galite pamatyti čia

manoMUZIKA.lt primena, kad antrasis „Florence And The Machine” įrašas „Ceremonials” muzikos parduotuvių lentynas pasiekė prieš dvi savaites ir iškart debiutavo perkamiausių Didžiosios Britanijos albumų sąrašo viršūnėje, iš jos išstumdamas „Coldplay” diską „Mylo Xyloto”.

Albumą „Ceremonials“ (kuris jau dabar britų bukmekerių yra įvardijamas kaip vienas realiausių pretendentų pasiimti kitų metų „Mercury” apdovanojimą) išleido leidybinė kompanija „Island Records„. Diską prodiusavo Paulas Epworthas (anksčiau dirbęs su tokiomis žvaigždėmis kaip Adele, „Friendly Fires“ ir kitais).

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *