School Of Seven Bells sugrįžta su nauju albumu

Po pernai metų sukrėtimų, kuomet grupę paliko viena jos lyderių Claudia Deheza, „School Of Seven Bells” į muzikos areną grįžta su nauju albumu.

School Of Seven Bells (nuotr. grupės archyvo)

Trečiasis studijinis Amerikos dream pop duetu  tapusios grupės diskas vadinsis „Ghostory” ir pasirodys ateinančių metų vasario 27 dieną. Kaip teigiama grupės pranešime, įraše bus pasakojama istorija, kurios centrinę figūrą – mergaitę Lafeye pagrobia vaiduokliai.

Dueto narys Benjaminas Curtisas, kalbėdamas apie naują įrašą, sakė: „Aš su Alley (aut. past. – likusi „School Of Seven Bells” narė Alejandra Deheca) visada kuriu kartu. Tačiau išnaudodami savo asmeninį laiką, pasineriame į kūryba ir būdami atskirai. Kurdami „Ghostory” žinojome, kad jis turėjo būti spontaniškas ir kur kas jautresnis nei visi iki šiol mūsų išleisti albumai. Todėl vos tik susirinkę kartu iškart reaguodavome į vienas kito idėjas ir kūrėme apimti spontaniško jausmo”.

manoMUZIKA.lt primena, kad „School Of Seven Bells” susikūrė dar 2007 metais. Praėjusių metų vasarį grupės gerbėjus pasiekė netikėta žinia, kad Claudia Deheza dėl asmeninių priežasčių palieka grupę.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *