Britų elektroninės muzikos projektas UNKLE remiksavo Noel Gallagher kūrinį

Didžiosios Britanijos didžėjus James Lavelle ir jo puikiai žinomas elektroninės muzikos projektas „UNKLE“ remiksavo „Noel Gallagher‘s High Flying Birds“ kūrinį „AKA…What A Life!“. Naują šios dainos skambesį galite išgirsti puslapio viršuje.

"Unkle"

Tai jau antrasis „UNKLE“ remiksuotas buvusio „Oasis“ nario naujos grupės kūrinys. Beveik prieš du mėnesius, spalio viduryje gerbėjams jau buvo pristatyta dainos „Let The Lord Shine A Light On Me“ elektroninė versija. Šį kartą „AKA… What A Life!“ remiksas buvo sukurtas specialiai vienos Didžiosios Britanijos radijo stoties laidai. Kokiu pavidalu ir kada abu remiksų įrašai bus išleisti, kolkas nepranešama.

Primename, kad projektą „UNKLE“ 1994 metais įkūrė jau minėtas James Lavelle su mokyklos draugu Tim Goldsworthy. Kolektyvas iš pradžių grojo trip hop muziką, vėliau muzikos stilius ir kryptis ne kartą keitėsi. Vienu metu į grupės sudėtį buvo įtrauktas dj Shadow, o per visą gyvavimo laikotarpį projektas bendradarbiavo ir kūrė remiksus tokiems muzikos pasaulyje žinomiems vardams kaip „The Stone Roses“, „Massive Attack“, „Radiohead“, „The Verve“ ir daugeliui kitų.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *