Dar vienas sugrįžimas: apie naują albumą prakalbo Nick Cave And The Bad Seeds

Nick Cave And The Bad Seeds

Kalbos apie „Nick Cave And The Bad Seeds” sugrįžimą, regis, tampa realybe.

Praėjusią savaitę legendinis Australijos atlikėjas Nickas Cave’as, paskelbęs apie savo dabartinės grupės „Grinderman” muzikavimo pabaigą, panašu, rimtai svarsto sugrąžinti savo senąją grupę „The Bad Seeds”.

Abiejose grupėse grojęs geras Cave’o draugas Jimas Sclavunos teigė: „Jau kurį laiką esame apleidę „The Bad Seeds”. Nedarėme nieko kartu beveik ketverius metus…Manau, kad dabar yra pats tinkamiausias laikas vėl sukurti ką nors gražaus”.

manoMUZIKA.lt primena, kad beveik prieš dvi savaites dabartinė Nicko Cave’o grupė „Grinderman” paskelbė apie savo muzikinės veiklos sustabdymą. Po koncerto „Meredith Music” Festivalyje muzikantas susirinkusiai publikai ištarė: „Tiek iš Grinderman. Baigta. Pasimatysime po kitų dešimties metų, kai būsime dar senesni ir bjauresni“. Tuomet kolektyvo nariai ramiai paliko sceną, o klausytojams teliko spėlioti, ar muzikos ikona kalbėjo rimtai..

Paprašytas pakomentuoti šį grupės žingsnį Sclavunos sakė: „Tai buvo labiau atsisveikinimas nei pareiškimas. Jei norėtumėme kažką konstatuoti – ko gero išleistumėme pranešimą spaudai. Tačiau to nepadarėme, nes niekas nežino kas gali nutikti po penkerių ar dešimties metų. Kol kas aš tikrai negaliu prognozuoti „Grinderman” ateities, nes išvis nežinau ar tokia egzistuoja”.

Jeigu „Nick Cave And The Bad Seeds” grįš į didžiąją muzikos sceną su nauju albumu – jis bus jau penkioliktas beveik 30 metų muzikuojančios grupės karjeroje. Paskutinį studijinį diską „Dig, Lazarus, Dig!!!” kolektyvas išleido 2008 metais. Minėtas įrašas Jungtinėje Karalystėje pakilo iki 4, Švedijoje iki 3, o Australijoje ir Norvegijoje – iki 2 perkamiausių albumų sąrašo pozicijos.

Viršuje – viena gražiausių „Nick Cave And The Bad Seeds” dainų – baladė „Into My Arms”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *