Remiksas: Guillemots – I Must Be A Lover (L’Étranger remix)

L'Étranger (nuotr. grupės archyvo)

Kas yra „Guillemots„, tiems, kas yra bent jau šiek tiek labiau panirę į britų muzikos industriją, ko gero, pristatinėti  nereikia.

Tiems, kas šiuo klausimu yra pakankamai ‘žali’, galime pasakyti tik tiek, kad tai indie roko grupė iš Birmingemo, kurioje pagrindiniu smuiku ‘griežia’ Fyfe Dangerfield (taip taip, tas pats, kuris negailestingai sentimentaliai ‘traukė’ Billy JoelioShe’s Always A Woman” ir užkariavo pusės pasaulio moterų širdis).  Galim pridėti ir tai, jog grupė yra tikrai verta dėmesio ir, negana to, prieš penkerius metus buvo nominuota „Mercury” apdovanojimui laimėti.

Tuo tarpu kitas vardas, kuris yra taip pat paminėtas antraštėje, tiek Marijos žemės mindytojams, tiek ir britiškos kultūros žinovams yra girdėtas kur kas mažiau. Tai – prodiuseris, didžėjus ir disko house/elektronikos puoselėtojas Benas Thomasas, besislepiantis po L’Étranger sceniniu pseudonimu. Beje, Thomasas yra iš to paties „nederlingo” muzikinio rojaus, iš kurio kilo ir grupė „Wild Beasts” – t.y. iš mažo Anglijos miestelio Kendalio.

Taigi, „Guillemots” sukūrė gražią dainą, o L’Étranger nusprendė ją prisodrinti house ir disko ritmais. Paklausite kaip gavosi?  Atsakysim paprastai: mumsvisai patiko. Tikimės, kad patiks ir Jums.

Komentaras apie “Remiksas: Guillemots – I Must Be A Lover (L’Étranger remix)

  1. Jhoanne says:

    way to have your finger on the pulse Robin. we had to pull the plug on the Neon Gold party at the last miunte as Theophilus had to cancel due to unforeseen circumstances back home in NYC and Marina isn’t quite ready to headline a venue of that caliber. We’ll have Giantess playing a few shows at the Great Escape and will potentially put on a showcase of our own with Marina et. al. Then keep a lookout for our rescheduled party the following week in London with all your favorite Neon Gold acts throwing down for the cause. Shit’s gonna get real.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *