„Jazzanova“ pristato naują vaizdo klipą ir praneša apie pavasarį pasirodysiantį albumą

Lietuvoje viešėjęs ir puikiai mūsų šalyje žinomas Berlyno kvintetas „Jazzanova“ paskelbė apie gegužės mėnesį išleidžiamą studijinį albumą ir šiandien pristato naują dainą bei vaizdo klipą „I Human“.

"Jazzanova" (nuotr. iš grupės archyvo)

Naujasis diskas vadinsis „Funkhaus Studio Sessions“ ir tai bus gyvai atliktų grupės studijinių sesijų įrašų rinkinys.  Albume naujai skambės jau žinomi kompanijos kūriniai „No Use“, „Fedimes Flight“, „I Can See“ ir daugelis kitų. Grupė kelias savaites praleido legendinėje ir istorinėje (buvusi DDR valstybinio radijo studija) Berlyno radijo orkestro studijoje „Funkhaus“, kur ir vyko albumo įrašų sesijos. Būtent čia nufilmuotas šiandien pristatomos dainos „I Human“ vaizdo klipas. Albumo pasirodymą grupė pažymės didžiuliu koncertiniu turu, kurio metu bus surengta per 100 pasirodymų įvairiose pasaulio vietose.

Ypatingą dainos „I Human“ skambesį praturtina Detroito muzikantas ir vokalistas Paul Randolph, kuris prisijungs prie „Jazzanova“ ir koncertinio turo metu. Beje, šis kūrinys singlo pavidalu Europoje pasirodys jau kitą savaitę.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *