„Lambchop“ pasidalino dar viena naujo albumo daina

Dar praėjusių metų rudens pabaigoje rašėme apie tai, kad grupė „Lambchop“ ruošia naują studijinį albumą pavadinimu „Mr. M“. Tąkart pristatėme ir pirmąją albumo dainą „If Not I‘ll Just Die“. Šiandien grupė paskelbė dar vieną kūrinį iš būsimo įrašo ir juo taip pat dalinasi nemokamai. Beveik 7 minučių pusiau instrumentinis „Gone Tomorrow“ puslapio viršuje.

"Lambchop" lyderis Kurt Wagner (nuotr. iš grupės archyvo)

Naujasis grupės albumas dienos šviesą išvys jau vasario 20 dieną. Kompanijos lyderis ir siela Kurt Wagner kalbėdamas apie būsimą įrašą sakė: „Tiesiog jaučiau, jog „Lambchop“ savyje nešiojasi medžiagos dar vienam geram įrašui ir šįkart ketinau padaryti taip, kad viskas kaip įmanoma labiau atitiktų mano norus“.

Priminsime, jog „Lambchop“ sudėtis nėra pastovi ir ne kartą keitėsi, o pagrindinė kūrybinė „našta“ tenka lyderiui ir vokalistui Kurt Wagner. Kolektyvo muzika dažniausiai apibūdinama kaip alternative country, kurioje ryškiai jaučiama ir folk bei soul muzikos įtaka. Per 25 muzikavimo metus grupė išleido 10 studijinių albumų ir daugybę kitų koncertinių, EP, singlų, muzikinių projektų įrašų.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *