Davidas Gilmouras paneigė kalbas apie Pink Floyd atsikūrimą vasaros olimpinių žaidynių proga

Grupė "Pink Floyd"

Vakar dienos ryte pasirodžiusi informacija apie kultinės britų grupės „Pink Floyd” atsikurimą 2012 metų vasarą įvyksiančios olimpiados proga ne ilgai trukus buvo paneigta.

Mintis apie „pinkų” atgimimą vakar paskleidė vienas įtakingiausių Didžiosios Britanijos muzikinių portalų NME. Beje, anot pranešimo tame pačiame internetiniame tinklalapyje, po pasirodžiusios pirminės žinios į redakciją paskambino Dave’o Gilmouro atstovas ir pareiškė, kad visos kalbos apie legendinės grupės atsikūrimą yra gryna spekuliacija, kuri tikrai netaps realybe.

manoMUZIKA.lt primena, kad dar šių metų gegužės mėnesį Rogerio Waterso koncerto Londono „O2” arenoje metu, prie atlikėjo prisijungė „Pink Floyd” nariai Nickas Masonas ir Davidas Gilmouras ir atliko kelias kultinės britų grupės dainas. Tai paskatino dar didesnes kalbas apie galimą „Pink Floyd” atsikūrimą. Tačiau kad ir kaip bebūtų gaila, kol kas tos kalbos realybe virsti neturėtų.

Paspaudę čia išvysite kelias akimirkas iš minėto koncerto gegužės mėnesį, kai trys pinkai po daugelio metų vėl kartu stovėjo vienoje scenoje.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *