Išgirskite 20 minučių „Niki and The Dove“ pasirodymo BBC Radio 1 įrašą

Stokholmo elektropop duetas „Niki and The Dove“ praėjusias metais itin šiltai buvo sutiktas muzikos kritikų ir klausytojų, o Didžiosios Britanijos radijo stotis „BBC Radio 1“ gruodžio mėnesį paskelbtuose „Sound of 2012“ rinkimuose grupei skyrė 5 vietą.

"Niki and The Dove" ir Huw Stephens (viduryje)

Šiais metais turėtume sulaukti dueto debiutinio pilno albumo ir, bent jau kolkas, galime tikėtis labai kokybiško įrašo. „Niki and The Dove“ aktyviai koncertuoja Europoje, o praėjusį mėnesį surengė pasirodymą Londone, kurį transliavo „BBC Radio 1“. Įvairūs muzikos portalai ir blogai jau dalinasi šiuo įrašu internete, tad neatsiliekame ir mes. Įraše rasite tris dueto kūrinius: „DJ, Easy My Mind“, „Mother Protect“, „The Drummer“ ir trumpą interviu su laidos vedėju Huw Stephens. Visą šį 20 minučių įrašą galite išgirsti puslapio viršuje.

ManoMUZIKA.lt primena, jog duetą „Niki and The Dove“ sudaro švedai Gustaf Karlöf ir Malin Dahlström. Grupės įkūrimo pradžią galima laikyti 2010-uosius, kuomet pasirodė pirmasis judviejų singlas „Dj, Easy My Mind“. Duetas taip pat išleido dar pora singlų ir vieną EP. Debiutinį albumą numatoma išleisti šių metų gegužės 14 dieną, o pirmuoju jo oficialiai išleidžiamu singlu taps to paties „Dj, Easy My Mind“ antroji versija.   

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *