Lana Del Rey ketina perleisti debiutinį albumą

Kol kontraversiški Lana Del Rey kūrybos vertinimai netyla, o neabejingi muzikai atkakliai laikosi pasidalinę į „ištikimų mylėtojų“ bei „prisiekusių nemylėtojų“ stovyklas, amerikiečių atlikėja ruošiasi visų smalsumą keliančio albumo „Born to Die“ pristatymui. „Apple“ produkcijos šalininkai šį įrašą galėjo įsigyti nuo praėjusio penktadienio per iTunes. Likusieji muzikos mylėtojai turės lukterti iki paskutinės šio mėnesio dienos.

Lana Del Rey

Tiesa, ko gero nedaugelis žino, jog šis diskas nėra debiutinis dainų kūrėjos produktas. Prieš porą metų atlikėja (tikrasis vardas Elizabeth Grant) buvo pasirinkusi Lizzy Grant sceninį pseudonimą ir buvo išleidusi pirmąjį skaitmeninį pilną albumą – „Lana Del Rey A.K.A. Lizzy Grant“.

Kalbėdama su BBC žurnalistais Lana Del Rey atskleidė, jog nusipirko debiutinio albumo autorines teises ir ketina jį perleisti „galbūt vasaros pabaigoje“.

„Esu pasirašiusi sutartį su nepriklausoma leidybine kompanija, tačiau jie negalėjo finansuoti šio albumo leidybos. Žmonės elgiasi keistai, lyg tai būtų paslaptis ir visi tik pusė lūpų kalba apie „pamirštą baisųjį albumą“. Bet jeigu pasižiūrėtumėte „YouTube“, visi 13 įrašo kūrinių yra viešai prieinami ir skaičiuoja milijonus peržiūrų, taigi tikrai nėra taip, kad niekas nieko apie prieš tai buvusias mano dainas negirdėjo. Mes visi didžiuojamės tuo albumu. Jis gana geras“.

Viršuje – daina „Put Me in a Movie“ iš debiutinio „Lana Del Rey A.K.A. Lizzy Grant“ albumo.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *