manoMUZIKAI – VIENERI!!! Laimėkite kvietimus į muzikinį manoMUZIKOS gimtadienio vakarėlį!!!

Sausis pradėjo skaičiuoti savo paskutines gyvavimo valandas… Viena vertus, gerai, nes, regis, turėtumėm kur kas laisviau atsikvėpti ir pagalvoti apie ateinantį pavasarį… Kita vertus, kad ir kaip bebūtų gaila, Naglio Šuljos prognozės pavasarinių žiedų nežada, o rytinis ‘malonumas’ įsėsti į velniškai sušąlusį automobilį, kuris turi rimto potencialo neužsivesti, panašu, įgauna vis didesnį pagreitį.

Kad ir kaip norėtųsi tokiomis akimirkomis staugti iš nevilties, mes žinome, kad net ir tokiose kebliose situacijose gelbsti MUZIKA…

manoMUZIKOS gimtadienis

Tačiau dabar mes ne apie tai…

Šį ŠEŠTADIENĮ – vasario 4 dieną (leiskite prieš tai tris kartus krenkštelti)… manoMUZIKA ŠVĘS SAVO PIRMĄJĮ GIMTADIENĮ!!!!!

Mesime šalin šliaužtinukus, čiulptukus (nors jie liaudyje vis dar vadinami „soskėmis”) ir žengsime pirmus antrųjų metų žingsnius. Apie tai, kas manoMUZIKOS skaitytojų lauks ateinančiais (jau antraisiais mūsų gyvavimo) metais, papasakosim tada, kai sulauksim gimtadienio.

Šįkart rašome su intencija Jus informuoti/sugundyti/suintriguoti ir, žinoma, apdovanoti.

Šį šeštadienį viename Vilniaus klubų/barų (na, kaip jau pavadinsit – taip nepagadinsit) mes baliavosim!!! Kitaip tariant, švęsim, ūšim ir ‘duosimės’. Plokšteles suks puikiai pažįstami veidai, gros labai gera (ir manoMUZIKOS tikrai labai vertinama Lietuvių grupė), mus aplankys tie žmonės, kuriuos tikrai labai mylim, saugom ir vertinam ir, kas svarbiausia, šeštadienio vakarą SU TRENKSMU RISIMĖS ANTRŲJŲ manoMUZIKOS METŲ LINK!!!

Taigi per daug nevyniodami žodžių į vatą, sakome tiesiai šviesiai: DOVANOJAME 30 dvigubų (t.y. Tau ir Tavo antrai pusei) kvietimų į uždarą, kiek paslaptingą, bet labai jaukų manoMUZIKOS gimtadienio vakarėlį!!!

Jeigu Tau nebaisus vasario pradžios speigas ir Tu dievini gerą muziką – užpildyk žemiau esančią formą ir parašyk KODĖL TU NORI į manoMUZIKOS gimtadienio vakarėlį?

    Jūsų vardas, pavardė (būtina)

    Jūsų el. paštas (būtina)

    Jūsų atsakymas

    Net 30 atrinktųjų (kartu su savo antrosiomis pusėmis) iki penktadienio popietės bus informuoti apie laimėjimą ir prisijungs prie ‘tautos’, šeštadienio vakarą leisiančios kartu.

    Tad švęskime pirmą manoMUZIKOS gimtadienį kartu su GERA MUZIKA ir GERAIS ŽMONĖMIS, ko gero, geriausiame vakarėlyje Vilniuje!!!

    Pagarbiai,

    manoMUZIKOS kolektyvas

    P.S. Beje, manoMUZIKOS autoriai taip pat yra paruošę visai neprastus savo asmeninius ‘setus’, todėl (žinoma, nesilygindami su tą vakarą grosiančiais kolegomis – profesionalais) pabandysim ‘pasukiot’ plokšteles ir taip pristatyti savo vienerių metų muzikos favoritus

    2 Komentarai apie “manoMUZIKAI – VIENERI!!! Laimėkite kvietimus į muzikinį manoMUZIKOS gimtadienio vakarėlį!!!

    1. Richas says:

      bral, su gimtadieniu! ar tau patinka mano emailo adresas?

    2. Lina says:

      Aš labai noriu į mano muzikos gimtadienį, nes kai mano muzika švenčia, aš turiu švęsti su ja! 🙂

    Komentarai

    Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *