Pamatykite pilną „Dead Can Dance“ 1993 metų koncerto vaizdo įrašą

Vos prieš dvi savaites pasaulį apskriejo žinia, jog Australijos duetas „Dead Can Dance“ paskelbė, kad dar šiais metais ketina įrašyti naują albumą ir leistis į koncertinį turą. Šiandien grupė savo Facebook profilyje paskelbė apie galimybę pamatyti pilną 1993 metais įrašyto koncerto vaizdo įrašą. Jį galite peržiūrėti puslapio viršuje.

Dead Can Dance (nuotr. iš grupės Facebook profilio)

Koncertas, pavadintas „Toward the Within“ buvo nufilmuotas 1993 metų lapkritį „Mayfair Theatre“ koncertų salėje Santa Monikoje, Kalifornijoje. Po metų grupės įrašų kompanija išleido albumą ir koncerto vaizdo įrašą. Beje, tai paskutinis išties didelis renginys, įvykęs „Mayfair“ teatre, nes netrukus šis statinys buvo visiškai sugriautas žemės drebėjimo metu.

Koncerto vaizdo įrašą nufilmavo režisierius Mark Magidson . Be puikiai pažįstamų ir scenoje atliktų kūrinių, šiame, daugiau nei valandą trunkančiame vaizdo įraše rasite ir interviu su grupės nariais Lisa Gerrard ir Brendan Perry.

ManoMUZIKA primena, jog „Dead Can Dance“ sudaro vokalistė ir kompozitorė Lisa Gerrard ir atlikėjas bei multiinstrumentalistas Brendan Perry. Grupės muzika išsiskiria savita stilistika, dažniausiai apibūdinama kaip darkwave ir ambient. Grupė gyvavo nuo 1981 iki 1998 m., o 2005 metais laikinai susibūrusi surengė pasaulinį turą. Duetas išleido 8 studijinius albumus, o 1996 metais pasirodęs paskutinis diskas „Spiritchaser“ pakilo iki pirmos „Billboard World Music“  albumų top’o vietos.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *