Shearwater pristatė kūrinį iš būsimojo aštunto albumo

Shearwater albumo „Animal Joy“ viršelis

Amerikiečių indie rokeriai „Shearwater“, scenoje „besivaidenantys“ gerą dešimtmetį, pristatė antrą kūrinį iš būsimojo aštunto grupės albumo „Animal Joy“, kurį leidybinė kompanija „Sub Pop Records“ išleis per komercinę širdučių šventę – vasario 14-tąją.

Gruodžio pradžioje kolektyvas viešam ausų „teismui“ pristatė pirmąjį kūrinį – indie pop skambesio „Breaking The Yearlings“, na, o šįkart „Shearwater“ leidžia gerbėjams išgirsti „Animal Life“ (viršuje).

Žymus amerikiečių muzikos leidėjas bei kritikas Gerardas Cosloy, kalbėdamas apie būsimąjį „Shearwater“ įrašą sakė: „Nors tai būtų pakankamai drąsi prognozė, ypač po kelerių metų grupės narių ir įrašų kompanijų kaitos, akivaizdu, jog būtent visos šios aplinkybės atvedė kolektyvą prie radikalių pokyčių. Man tai panašu į jaudinantį atgimimą. Tiesiog duokit jiems tą suknistą Grammy pagaliau!”

2 Komentarai apie “Shearwater pristatė kūrinį iš būsimojo aštunto albumo

  1. Edvinas Gogelis says:

    Kaip dar prieš metus Meiburgas sakė, kad naujam albumę nori atskleist Shearwater roko skambesį, tai taip ir padarė. Nors pastarieji albumai buvo tikrai puikūs, bet manau, kad keisti skambesį buvo privalu. Vienas laukiamiausių šių metų albumų.

  2. U. says:

    manoMUZIKA irgi laukia galutinio rezultato.. Intriga, neabejotinai, yra.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *