VIDEO: Wilco – Whole Love

Amerikiečių rokeriai „Wilco“ pristatė naują vaizdo klipą. Šį kartą ekranizuota titulinė naujausio grupės pilno albumo „The Whole Love“ daina tokiu pačiu pavadinimu. Vaizdo klipą galite išvysti puslapio viršuje.

"Wilco"

Aštuntasis studijinis „Wilco“ albumas „The Whole Love“ pasirodė praėjusių metų rugsėjo 27 dieną. Šiandien mūsų pristatomas vaizdo klipas yra jau antrasis vizualizuotas disko kūrinys po rudens pradžioje portale manoMUZIKA.lt jau pristatyto „Born Alone“. Galima teigti, jog šis vaizdo klipas yra tikras šeimyninės kūrybos vaisius. Video sukūrė Spenceris Tweedy, pagrindinį vaidmenį atliko Sammy Tweedy, o abu vaikinai yra grupės „Wilco“ vokalisto Jeffo Tweedy sūnūs.

ManoMUZIKA primena, kad Čikagos kolektyvas „Wilco“ susikūrė dar 1994 metais. Per 17 grupės gyvavimo metų kolektyvo sudėtis keitėsi ne vieną kartą ir dabartiniame narių sąraše yra belikę tik du dar 1994- aisiais metais groję nariai – tai vokalistas Jeffas Tweedy ir bosistas Johnas Stirratas. 2005 metais „Wilco“ laimėjo 2 prestižinius „Grammy“ apdovanojimus.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *