„Keane“ paskelbė albumo išleidimo datą ir pavadinimą

Vos prieš kelias akimirkas britų rokeriai „Keane“ savo interneto svetainėje ir socialinių tinklų profiliuose išplatino informaciją, jog naujasis grupės albumas vadinsis „Strangeland“ ir dienos šviesą išvys jau šių metų gegužės 7 dieną.

"Keane" albumo "Strangeland" viršeliui panaudota nuotrauka

Ketvirtajame kompanijos studijiniame įraše bus 12 kūrinių. Albumas pasirodys tradicinio komaktinio disko ir elektroniniu pavidalais, o taip pat bus išleista speciali CD versija su papildomais kūriniais, vinilinė plokštelė ir ypatingas CD/DVD, kuriame bus taip pat keletas papildomų kūrinių, 5 akustiniai vaizdo klipai ir knyga su nuotraukomis bei trumpa britų rašytojo William Boyd istorija. Pateikiame vis albumo kompozicijų sąrašą:

1. You Are Young
2. Silenced By The Night
3. Disconnected
4. Watch How You Go
5. Sovereign Light Café
6. On The Road
7. The Starting Line
8. Black Rain
9. Neon River
10. Day Will Come
11. In Your Own Time
12. Sea Fog

Primename, kad kolektyvas visai neseniai paskelbė pirmųjų koncertinio turo pasirodymų Didžiojoje Britanijoje datas. Taigi, nuo gegužės mėnesio 23 dienos grupę jau bus galima išvysti ir scenoje. Albumas „Strangeland“ buvo ruošiamas dvejus metus, o svarbiausi darbai įrašų studijoje prasidėjo 2011 sausį. Paskutinis kompanijos diskas „Perfect Symmetry“, dienos šviesą išvydęs dar 2008-aisiais, pasiekė aukščiausią perkamiausių albumų Jungtinėje Karalystėje top’o vietą ir gana sėkmingai buvo sutiktas visame pasaulyje.

Siūlome pasižiūrėti pristatomąjį naujojo albumo video.

 

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *