LT: „Gerai Gerai & Miss Sheep“ pristato 11 savo kūrinių remiksų

Metų debiutantais „M.A.M.A.“ apdovanojimuose pripažintas elektroninės muzikos duetas „Gerai Gerai & Miss Sheep“ nusprendė pirmuosius savo kūrinius iš debiutinio prieš metus išleisto albumo atiduoti į talentingų diskžokėjų rankas – taip gimė ypatinga svetainė, talpinanti 11 melodingų remiksų ir jiems dedikuotų vaizdų.

„Gerai Gerai & Miss Sheep“ (nuotr. Viktorija Bali)

„Metų debiuto statulėlė mudviems priminė, kad debiutantais būnama tik kartą. Pirmasis albumas dienos šviesą išvysta taip pat tik sykį. Todėl pats laikas simboliškai atsisveikinti su mūsų pirmuoju kūdikiu „Own religion“, – sako „Gerai Gerai & Miss Sheep“ bei pristato naujausią savo projektą „Own religion remixed“.

Susipažinti su „Own religion remixed” galite paspaudę čia.

Vizualine projekto puse rūpinosi „Gerai Gerai & Miss Sheep“ komandos akys – „Nulis Vaizdo“.

„Tai buvo pirmas toks unikalus ir tikrai atsakingas mano darbas. Tuo pačiu ir iššūkis – nedrąsu, kai tavo mėgstami ir mintinai mokami kūriniai skamba stipriai kitaip. Kaip ten bebūtų, pasirinkau chaoso tematiką ir užsidaręs tamsiame kambaryje sulipdžiau vienuoliką muzikos garsus atspindinčių video projekcijų“, – apie idėją kalba „Nulis Vaizdo“.

Tuo tarpu „Gerai Gerai & Miss Sheep” taria didelį ir garsų ačiū tokiems kūrėjams kaip Andrius Alien, Andy Lau, Corbie, D.Dzouns, Virus J, V.Soul, Name-Free, kurių remiksus ir galima išgirsti projekte „Own religion remixed“.

ManoMUZIKA.lt primena, jog debiutinis dueto albumas „Own religion“ dienos šviesą išvydo daugiau nei prieš metus, o šių metų pradžioje grupė pristatė naują singlą „One Day 75“, kurį galite išgirsti puslapio apačioje.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *