Bon Iver atsisakė groti Grammy apdovanojimų ceremonijoje

Vieną geriausių praėjusių metų albumų išleidusi Viskonsino grupė „Bon Iver” atsisakė pasirodyti prestižinėje „Grammy” muzikinių apdovanojimų ceremonijoje.

Justinas Vernonas iš "Bon Iver"

Net ir faktas, kad „Bon Iver” pretenduoja laimėti 4 „Grammy”  statulėles, neprivertė grupės lyderio Justino Vernono sutikti su rengėjų iškeltais reikalavimais pasirodymui.

„Norėjome atlikti savo muziką, tačiau to padaryti mums neleido, nes vertė bendradarbiauti su kitu atlikėju. Jautėmės mažų mažiausiai keistai, mat praėjusiais metais išleidome puikų albumą, sulaukėme daug komplimentų ir meilės, tačiau mums neleido atlikti savo kūrybos dainų.  Staiga buvome prašomi groti tą muziką, kuri su mumis neturi visiškai nieko bendro. Mes tiesiog pasiūlėme jiems atsiknisti, tačiau manęs neapleidžia nuojauta, kad jie paprasčiausiai nenorėjo, kad mes grotumėme renginio metu.” – sakė „Bon Iver” lyderis kalbėdamas su Billboard.com

Žurnalistų paklaustas su kuriais atlikėjais jiems buvo siūloma pasirodyti „Grammy” ceremonijoje, Justinas Vernonas buvo lakoniškas: „Mums siūlė atlikti dainą su nuostabiais žmonėmis. Su jais aš tikrai norėčiau bendradarbiauti. Tačiau šiuo atveju kalba sukasi ne apie tai. Ne šie žmonės turi nuspręsti kas ir kaip gros rokenrolą. Rokenrolas – tai žmonės, grojantys gitaromis, jų draugai ir vadybininkai”.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *