Bon Iver lyderis atskleidė nutylėtą Grammy apdovanojimų kalbos dalį

Grupės „Bon Iver” lyderis Justinas Vernonas, praėjusį savaitgalį laimėjęs 2 apdovanojimus „Grammy” ceremonijoje, buvo priverstas aiškintis dėl savo žodžių, pasakytų atsiimant statulėlę „Geriausios Naujos Grupės” kategorijoje.

Ne kartą skeptiškai vertinęs pop muzikos apdovanojimus Verononas, kalbėdamas su „Spin” prisipažino nemanantis, kad „Grammy” yra absoliutus blogis.

Bon Iver siela Justinas Vernonas "Grammy" ceremonijoje

„Ed Droste (iš „Grizzly Bear„) ceremonijos metu parašė man sms žinutę: „Laimėk ką nors indie muzikos vardan”. Nežinau ką jis turėjo omenyje sakydamas „indie„. Galime sukurti po dešimt savų „indie” apibrėžimų, tačiau ne visi su jais gali sutikti. Tačiau jis yra geras mūsų bičiulis ir buvo smagu gauti iš jo palaikomąją žinutę. Aš tikrai neneigiu, kad „Grammy” apdovanojimai turi istorinę reikšmę. Tai – vis dar svarbus įvykis muzikos industrijoje.  Tačiau man, kaip kūrėjui, šie apdovanojimai tiesiog nėra tokie svarbūs”.

„Bon Iver” lyderis prisipažino, kad ceremonijoje pasakė ne viską, ką norėjo pasakyti, nes „iškirpta” dalis buvo paremta subjektyviais kriterijais. „Iškirptoje” dalyje turėjo nuskambėti šie žodžiai: „Šį apdovanojimą sunku priimti todėl, kad yra labai daug talentingų muzikantų. „Bon Iver” – tai būtis, į kurią sudėjau labai daug savęs. Ir tai padariau ne tik aš, mat „Bon Iver”  savęs atidavė labai daug žmonių. Tad apie šią grupę sunku galvoti kaip apie muzikinį atlikėją. Tai ne grupė. „Bon Iver” – tai idėja.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *