Grupę Efterklang paliko būgnininkas (paviešintas jo atsisveikinimo laiškas)

Grupė "Efterklang"

Danų grupę „Efterklang” sukrėtė labai netikėta žinia: 11 metų kartu grojantį koletkyvą paliko būgnininkas ir trimitininkas Thomas Husmeris.

Oficialiame „Efterklang” tinklalapyje pranešama, kad Husmeris nusprendė pradėti solinę karjerą ir išbandyti kažką naujo. Beje, grupė praneša, kad Thomas laukia pasiūlymų iš visų Kopenhagoje gyvenančių žmonių, kurie norėtų groti kartu.

Kolektyvo svetainėje muzikantas paliko žinutę visiems grupės gerbėjams.

Mieli „Efterklang” fanai ir draugai,

Esu labai laimingas dėl to, kad visą šį laiką galėjau būti „Efterklang” šeimos dalimi. Per pastaruosius metus kartu mes daug keliavome, daug nuveikėme ir mums buvo tikrai labai smagu. Tai, ką su grupe nuveikėme iki šiol, galima vadinti didžiuliu nuotykiu, pranokusius visus „Efterklang” gyvavimo pradžioje įvardintus lūkesčius. Gyvenimas su „Efterklang” man suteikė kur kas daugiau nei aš galėjau svajoti ir už tai dėkingas būsiu visą likusį laiką.

Būtų per sunku paaiškinti kodėl atsitraukiu nuo to, kas man gyvenime  yra taip ypatingai svarbu. Todėl nesitikiu, kad būsiu visiškai suprastas.

Pastaruoju metu mano gyvenimo prioritetai gerokai pasikeitė ir aš supratau, kad turiu save pašvęsti žemiškesniems ir paprastesniems darbams bei būti arčiau savo šeimos. To suderinti su „Efterklang” yra paprasčiausiai neįmanoma. Ir nepaisant to, kad priimti tokį sprendimą buvo labai sunku, aš jaučiuosi gerai. Esu žmogus su labai turtinga praeitimi ir neatskleista ateitimi.

Noriu padėkoti savo grupės draugams už nuostabų kartu praleistą laiką. Noriu padėkoti savo šeimai ir draugams, mane palaikiusiems visą šį laiką. Ir, žinoma, noriu padėkoti „Efterklang” gerbėjams už jų tikėjimą ir šypsenas. Jūsų dėka mano gyvenimas tapo gražesnis.

Su meile,

Tomas

manoMUZIKA primena, kad manoINTERVIU skiltyje galite atrasti praėjusiais metais pristatytą išskirtinį grupės „Efterklang” interviu Lietuvai.

3 Komentarai apie “Grupę Efterklang paliko būgnininkas (paviešintas jo atsisveikinimo laiškas)

  1. Paradise says:

    El colmo del descaro; luego estos qeireun que se les llame creativos publicitarios y bla bla bla Por otra parte, me encanta esa actitud de las bandas que no prostituyen su mfasica por un par de pesos me1s; eso es tener integridad, creo que es lo que diferencia a los verdaderos artistas de los comerciantes.Mal por los publicistas, bien por Sigur Rf3s y Efterklang.

  2. Yoshie says:

    Tusind tak! Nejnej, tager det bestemt ikke som kitrik. Det er da vildt sf8de ord du kommer med! Det kunne ve6re jeg skulle droppe he6ttetrf8jen , hehe!

  3. Thinking like that is really amazing

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *