Koncerte Majamyje „Radiohead“ atliko dvi visiškai naujas dainas (perklausa)

Didžiosios Britanijos super grupė „Radiohead“ vakar Majamyje vykusiame koncerte atliko dvi naujas ir dar niekur neskambėjusias dainas bei pirmą kartą scenoje sugrojo albumo „OK Computer“ B pusės singlą „Meeting in the Aisle“.

"Radiohead"

Tarp 24 tą vakarą koncerte skambėjusių dainų, susirinkusi publika turėjo galimybę susipažinti ir su dviem naujais kūriniais „Identikit“ ir „Cut A Hole“. Šiuo metu grupė pradėjo koncertinį turą Jungtinėse Amerikos Valstijose, o vasaros pirmoje pusėje suplanuoti koncertai ir Europoje. Tikėtina, jog jų metu Thom Yorke kompanija savo gerbėjus gali pradžiuginti ir dar keletu naujų kūrinių.

Apačioje galite pamatyti labai prastos kokybės gerbėjo nufilmuotas koncerto ištraukas, kuriose užfiksuoti ir naujieji kūriniai.

ManoMUZIKA.lt primena, jog „Radiohead“ paskutinis studijinis albumas „The King Of Limbs“ buvo išleistas praėjusiais metais. O prieš pora mėnesių, pačioje 2011-ųjų pabaigoje, kolektyvas savo muzikos gerbėjus pradžiugino dvigubu singlu„Staircase/The Daily Mail“. Abu singlo kūriniai iki šiol nebuvo išleisti jokiu pavidalu, tačiau grupė juos atliko projekte „Live from The Basement“, apie kurį taip pat rašėme ČIA.

„Identikit“

 

„Cut A Hole“

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *