Lambchop dalinasi savo vienuolikto albumo perklausa ir pristato naujos dainos vaizdo klipą

Ko gero nesumeluosime jei pasakysime, kad netrukus pasirodysiantis melodingųjų „Lambchop” albumas „Mr. M” – vienas laukiamiausių šių metų manoMUZIKOS įrašų. Todėl nenustabu, kad kiekvieną žinią iš beveik 26 metus muzikuojančio Tenesio kolektyvo mes gaudome it orą.

Šiandien turime dvi geras žinias apie legendinį Kurto Wagnerio kolektyvą, todėl skubame jomis dalintis su Jumis.

Lambchop (nuotr. grupės facebook profilis)

Pirma gera žinia yra ta, kad „NPR Music” jau dabar leidžia perklausyti vienuoliktą grupės studijinį įrašą „Mr.M”, kuris parduotuvėse pasirodys tik kitą savaitę. Tad jei norite pasinerti į kone nuostabiausią lyrikos pasaulį – spauskite čia ir mėgaukitės pasakiška amžinųjų romantikų kūryba. Beje, prieš porą mėnesių ir mes dalinomės pristatomuoju „Mr. M” kūriniu, kurį vis dar galite atsisiųsti legaliai ir nemokamai. Jei norite tai padaryti – spauskite čia.

Antra gera žinia – tai šviežias „Lambchop” vaizdo klipas, kuris vos prieš akimirką buvo pristatytas viešojoje erdvėje. Šįkart Wagneris ir kompanija nusprendė į ekranus perkelti naujojo albumo dainą „Gone Tomorrow”.  Dainos vaizdo klipas – apačioje.

Taigi, manoMUZIKOS kolektyvas itin džiaugiasi galiausiai sulaukę tikrai apčiuopiamų „Lambchop” muzikinių naujienų. Perklausėme albumą ir galime drąsiai prisipažinti: jis tikrai atkeliaus į mūsų fonotekas kompaktinio disko ir vinilinės plokštelės formatu.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *