Lenkijos Heineken Open’er Festival šią vasarą koncertuos Bon Iver ir Friendly Fires

Lietuvos valstybės atkūrimo dieną – vasario 16-ąją, su kuria Jus nuoširdžiai sveikina ir portalas manoMUZIKA.lt, mus pasiekė itin džiugios žinios.

Vakar buvo oficialiai paskelbta, jog šių metų „Heineken Open’er“ festivalyje, kuris vyksta Lenkijoje šalia Gdynios miesto, pasirodymus surengs vos prieš kelias dienas dvi „Grammy“ statulėles gavusi ir per paskutinius kelerius metus visame pasaulyje itin vertinama Justin’o Vernon’o indie folk grupė „Bon Iver“. Savaime suprantama, tai bus pirmasis kompanijos pasirodymas Lenkijoje ir tikrai visai netoli mūsų šalies.

Be šios puikios naujienos, festivalio organizatoriai turi ir kitų puikių žinių. Vakar taip pat buvo paskelbta, jog renginyje koncertuos egzotiškai ritmais ir puikia elektronine muzika išgarsėję britai „Friendly Fires“, reperis „Wiz Khalifa“ ir grupė „Bat For Lashes“.

Atrodo, kad pilna šių metų festivalio programa tikrai nenusileis ankstesnių metų renginiams. Kiek anksčiau jau buvo patvirtinta, jog Gdynioje šią vasarą išvysime ilgai tylėjusius „Franz Ferdinand“, nepakartojamą islandę „Björk“, o taip pat „SBTRKT“, „The xx“ ir „Justice“.

manoMUZIKA.lt primena, jog festivalis „Heineken Open’er“ šiais metais vyks jau 11 kartą. Tai didžiausias mūsų kaimyninės šalies ir vienas didžiausių Europos muzikinių festivalių, kuriame pasirodymus jau yra surengę visa galybė pasaulinio lygio muzikos žvaigždžių. Beje, tai turbūt arčiausiai Lietuvos vykstantis tokio masto muzikinis renginys, todėl kiekvienais metais jame galima sutikti ne vieną tūkstantį lietuvių. Šiais metais festivalis vyks Liepos 4-7 dienomis.

Apačioje siūlome prisiminti Bon Iver – Calgary

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *