VIDEO: Hhymn – Not Before I Go

Hhymn“ yra iš Notingemo (Anglija) ir tuo labai didžiuojasi. Grupės istorija prasidėjo, kai 2008-aisiais gitaristas Simonas Richie bei vokalistas Edas Bannardas susėdo drauge kurti muzikos. Prieš tai abu entuziastai buvo įvairių vietinių grupių sudėtyje, bet galų gale nusprendė, jog atėjo metas suburti „rimtą grupę rimtai muzikai“. Mažo kolektyvo sudėtis pasipildė dar trimis nariais – gitaristu Mike Wynne, bosistu Williams Jeffery bei vienintele mergina  – Amy Helliwell, grojančia trimitu, melodika bei metalofonu.

Hhymn

Paprašyti apibūdinti grojamą muziką, „Hymn“ nariai atsidūsta: „Visuomet sunku apibūdinti savo kuriamą muziką, bet jeigu primygtinai reikalautumėte, sakytumėm, jog rašome labai įvairias dainas su tokia doze melancholijos, kuri paskandintų karinį laivą. Bet ji nėra depresiška“.

Debiutinis albumas „In The Depths“ buvo išleistas praėjusių metų gegužę. Na, o viršuje – vaizdo klipas naujausiam grupės singlui „Not Before I Go“, pasirodęs vakar.

Pageidaujantys nemokamos muzikos mainais į naujienas iš grupės gyvenimo, turėtų įvesti savo elektroninio pašto adresą į formą po tekstu.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *