„Daft Punk“ dirba su kompozitoriumi ir kino kūrėju Paul Williams

Prancūzų kultinis šokių muzikos duetas „Daft Punk“ dirba su Oskarui nominuotu kompozitoriumi, žymiu dainų kūrėju ir kino industrijos žmogumi Paul Williams. Šią žinią užjūrio muzikinių naujienų kanalams patvirtino pats kompozitorius, o įvairių gandų šia tema buvo galima išgirsti jau prieš pusę metų.

Teigiama, jog Paul Williams parašė keletą naujų kompozicijų būsimam „Daft Punk“ studijiniam albumui. Tiesa, grupės nariai neseniai paneigė prieš mėnesį pasirodžiusius gandus, jog naujasis kolektyvo albumas pasirodys jau šių metų birželio mėnesį.

"Daft Punk" (nuotr. iš grupės archyvo)

Primename, jog dar anksčiau jau buvo skelbta, kad „Daft Punk“ būsimam albumui muziką kuria su disco-funk muzikos pionieriumi ir grupės „Chic“ lyderiu Nile Rodgers  ir elektroninės muzikos prodiuseriu „Panda Bear“. Po šiuo pseudonimu besislepiantis atlikėjas Noah Lennox pranešė, jog „Daft Punk“ įrašė remiksą vienam paskutinio „Panda Bear“ albumo „Tomboy“ kūrinių ir po to pasikvietę dirbti kartu naujame dueto projekte.

Naujienos nuteikia labai optimistiškai, tačiau panašu, kad naujo pilno studijinio „Daft Punk“ disko dar teks gerokai palūkėti. ManoMUZIKA.lt primena, jog paskutinis pilnas studijinis grupės diskas „Human After all“ pasirodė net prieš 7 metus 2005-aisiais.

 

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *