Birželį naują albumą išleis „Hot Chip“

Tarp daugybės įvairių muzikinių projektų grupės „Hot Chip“ nariai atranda laiko ir savo muzikai. Šiandien buvo pranešta, jog jau šių metų birželį pasirodys penktasis kompanijos pilnas studjinis albumas „In Our Heads“.

"Hot Chip" (nuotr. grupės archyvo)

Naują albumą išleis pačių grupės narių įkurta įrašų leidybos kompanija „Domino Records“. Diske bus 11 dar negirdėtų kūrinių, kuriuos prodiusavo patys „Hot Chip“ su garso inžinieriumi ir prodiuseriu Mark Ralph. Numatoma, kad albumas pasirodys birželio 11 dieną Jungtinėje Karalystėje, o jau kitą dieną ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.

Šiandien išplatintame grupės pranešime spaudai užsimenama, jog naujajame albume bus tiek tikrų šokių aikšteles išjudinančių hitų, tiek ir elektroniniais sintezatorių garsais praturtintų lyriškų dainų. Visas kūrinių sąrašas atrodo taip:

„In Our Heads“

01. Motion Sickness
02. How Do You Do
03. Don’t Deny Your Heart
04. Look At Where We Are
05. These Chains
06. Night And Day
07. Flutes
08. Now There Is Nothing
09. Ends Of The Earth
10. Let Me Be Him
11. Always Been Your Love

ManoMUZIKA.lt  primena, jog paskutinis pilnas kolektyvo studijinis albumas „One Life Stand“ buvo pasirodęs 2010 metais ir sulaukė kritikų bei gerbėjų pripažinimo. „Hot Chip“ itin aktyviai koncertuoja vasaros festivaliuose. Ne išimtis ir šie metai – jau patvirtinti grupės pasirodymai didžiausiuose Europos šokių muzikos festivaliuose.

Siūlome prisiminti vieną didžiausių „Hot Chip“ hitų – „Ready For The Floor“.

Komentaras apie “Birželį naują albumą išleis „Hot Chip“

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *