Latvijos festivalis „Positivus“ skelbia pirmąsias grupes – tarp jų „Friendly Fires“ ir „SBTRKT“

Šiandien tiesioginiame Rygos radijo stoties „Radio 101“ eteryje Latvijos muzikinio festivalio „Positivus“ organizatoriai paskelbė pirmuosius šios vasaros renginio atlikėjus ir grupes. Specialioje laidoje buvo paskelbti 8 vardai, tarp kurių pirmiausia į akis krenta britų grupė „Friendly Fires“ ir po kauke besislepiantis elektroninės muzikos atlikėjas „SBTRKT“.

Be šių, jau puikiai pažįstamų ir šių metų festivalių programose itin dažnai aptinkamų vardų, Latvijos Salacgrivos pajūrio mieste vyksiančioje muzikos šventėje pasirodymus surengs Estijos pasididžiavimas „Ewert and the Two Dragons“, jaunoji britų muzikos viltis Jamie N Commons, kaip pritariančioji grupės „Bombay Bicycle Club“ vokalistė išgarsėjusi ir su šia grupe turą surengusi Lucy Rose, JAV grupė „Givers“, elektroninių rokerių trijulė „Vondelpark“ ir grupė „Cashier No.9“.

Primename, jog didžiausias muzikos ir meno festivalis Baltijos šalyse „Positivus“ šiais metais liepos 20-21 dienomis jau šeštąjį kartą  vyks tradicinėje vietoje – Latvijos pajūryje Slacgrivoje. Per šešerius renginio gyvavimo metus čia pasirodė daugybė žymių pasaulyje grupių ir atlikėjų, o festivalio programa ir dalyvių skaičius auga kiekvienais metais. Apačioje – pristatomasis jau paskelbtų festivalio grupių vaizdo klipas.

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *