LT: „MuseIQ (Innomine.Einius.Beissoul)“ dovanoja naują dainą ir vaizdo klipą (trumpas Beissoul komentaras)

Prieš mėnesį rašėme apie lietuvišką muzikos projektą „MuseIQ“, kurį sudaro jau gana plačiai Lietuvoje žinomas ir ne vien tik iš unikalaus balso atpažįstamas Beissoul, bet ir dar du ne mažiau svarbūs kompanijos nariai: Einius ir Innomine. Šiandien mus pasiekė dar vienas, naujas kolektyvo singlas „’Bout You“.

"MuseIQ" (nuotr. Vytautas Jašauskas)

Pristatydami naują kūrinį „MuseIQ“ vokalistas Artūras (Beissoul) specialiai portalui manoMUZIKA.lt sakė, jog „tai tarsi paskutinės minutės kelionės pasiūlymas, visiškai netikėtas, kartais džiuginantis, o kartais ir nuviliantis ar net liūdinantis. Tai kelionė į patį žmogų, pasakojimas apie svajones bei susikurtą pasaulį. „’Bout You“’ – tai vaizduotės bei metaforų pagalba sudėtas muzikinis paveikslas, kuriame nėra nereikalingų potėpių, o sudėlioti tik tikslingiausi ženklai“.

Šiam kūriniui grupė, bendradarbiaudama su įvairių vaizdo klipų kūrėju Vytautu Jašausku sukūrė vaizdo klipą ir tai yra jau trečiasis kolektyvo ir video kūrėjo bendradarbiavimo vaisius. „Vytautas – tai žmogus, kuris turi labai gerą pajautą vizualiniams dalykams, meninį žvilgsnį, kuris dažnai paverčia paprastus dalykus įdomesniais nei jie atrodo realiame gyvenime. Jis yra mūsų komandos dalis, kuria mes visi labai džiaugiamės, didžiuojamės ir tai tikrai ne pirmas ir ne paskutinis mūsų bendras darbas“ – sakė Beissoul. Beje, kūrinys skaitmeniniu pavidalu internete platinamas nemokamai – jį galite parsisiųsti tiesiog šio puslapio apačioje.

Tiesa, paklaustas apie tolesnius kolektyvo planus, grupės vokalistas nebuvo konkretus: „Trečiasis singlas iš tiesų pridėjo dar vieną žingsnį arčiau albumo, bet kol kas stengiamės neforsuoti įvykių ir apie tai rimtai (bent jau šiuo metu)  negalvojame. Tačiau albumas tikrai bus. Galbūt metų pabaigoje, galbūt kitų pradžioje, o gal tik po poros metų“.

Atrodo, jog negausioje kokybiškos lietuviškos muzikos scenoje „MuseIQ“ atsargūs žingsniai kol kas pakankamai sėkmingi. Ar tokie jie išliks ir ateityje – pamatysime turbūt jau labai greitai.

2 Komentarai apie “LT: „MuseIQ (Innomine.Einius.Beissoul)“ dovanoja naują dainą ir vaizdo klipą (trumpas Beissoul komentaras)

  1. Gerda says:

    Jūs nerealus <3

  2. Uni says:

    SĖKMĖS jūs nuostabūs : )**

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *