LT: Mark Fiction (ex Flamingo) skelbia savo pirmą koncertą!

Grupė „Flamingo“, pakeitusi vardą ir tapusi „Mark Fiction“ sugrįžta į sceną. Beveik dvejus metus tylėjęs Lietuvos indie roko kolektyvas balandžio 12 dieną surengs koncertą, kuriame pristatys pastaraisiais metais kurtą savo naują programą.

Mark Fiction (nuotr. Jurijaus Azanovo)

„Visas naujojo „post-flamingiško“ darinio kūrybinis procesas prasidėjo šaltą praėjusių metų žiemą. Užsidarėme vienoje sodyboje įrengtoje studijoje ir pradėjome kurti. Per metus sukūrėme nemažai dainų, kurias pirmą kartą pristatysime balandžio 12 dieną sostinės klube „Tamsta“. – sakė grupės „Mark Fiction“ lyderis Žilvinas Sebeika.

Paklaustas apie tai, ar renginyje skambės „Flamingo“ kūryba, muzikantas buvo lakoniškas: „Grupė „Flamingo“ yra graži mūsų muzikinės istorijos dalis, kurios neketiname išbraukti iš savo gyvenimo. Todėl kelios dainos iš „Flamingo“ repertuaro koncerte tikrai nuskambės. Tačiau svarbiausią vietą visgi užims „Mark Fiction“ kūryba“.

Grupės nariai vienbalsiai tvirtina esą naujoji „Mark Fiction“ kūryba – tai rimtas muzikinis žingsnis į priekį, todėl debiutinis kolektyvo koncertas – labai svarbus įvykis jų muzikiniame gyvenime. Kalbėdami apie savo pasirodymą, grupės nariai, vos prieš kelias savaites pristatę savo debiutinį singlą „Perfect Song“, vienbalsiai tvirtina, kad balandžio 12 dieną įvyksiančiame koncerte roko muzikos mylėtojų laukia nemažai netikėtumų.

Bilietus į balandžio 12 dieną įvyksiantį „Mark Fiction“ vienintelį pasirodymą Vilniaus muzikos klube „Tamsta“ galite įsigyti klubo kasose.

Ženmiau – debiutinis „Mark Fiction” singlas „Perfect Song”

Komentarai

Jūsų el. pašto adresas nebus rodomas. Privalomi laukeliai pažymėti *